Păstrează sănătatea având grijă de intestin

Păstrează sănătatea având grijă de intestin

27 mai 2022

Cunoașterea compoziției microbiotei intestinale vă permite să evaluați impactul acesteia asupra sănătății, oferind un instrument cheie pentru planificarea unei abordări nutriționale și terapeutice corecte care vizează păstrarea sau îmbunătățirea stării de sănătate.

Wellmicro® Gut Test oferă analize moleculare calitative și cantitative ale microbiotei intestinale, din punct de vedere al compoziției și structurii funcționale, folosind cele mai moderne analize genetice ale Next Generation Sequencing (NGS).

Wellmicro® Gut Test este singurul sistem de analiză a microbiotei intestinale care se mândrește cu un brevet de metodă pentru interpretarea datelor microbiologice. Analiza complexă a parametrilor cheie ai ecosistemului microbian intestinal este analizată în detaliu. Iar printr-o interpretare simplă, evidențiază impactul potențial asupra sănătății gazdei.

Wellmicro® Gut Test citește compoziția microbiană intestinală și oferă profesionistului instrumentele cheie pentru a evalua starea de sănătate a pacientului și pentru a identifica abordarea dietetică și medicală personalizată.

În conformitate cu cea mai recentă literatură științifică, Wellmicro® sugerează posibile strategii de intervenție care vizează corectarea modificărilor specifice microbiotei intestinale analizate.

Pentru a afla mai multe, vizitați site-ul www.wellmicro.com

Back to blog